Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Wesley

Nimi: Wesley
Ikä: 120 kuukautta (10-vuotta)
Isä: Woexer
Emä: Woexley
Jälkeläiset: Pari tuntematonta
Lauma: Laumaton
Asema: -
Sukupuoli: Ori
Pelaaja: Fancy

Luonne: Wesley on hienosteleva pieni shettis. Wesley ei suostu juomaan kuralammikossa, vähintään hätätilanteessa. Wesley on helposti lähestyttävä, mutta suutuu jos sitä haukkuu pienen konsa vuoksi. Wesley on shettikseksi todellinne hieno helma joka vihaa kuraa ja ylipäätään likaa. Wesley tykkää varsoista. Wesley kävelee mieluiten vaulluksilla ja retkillä eikä ole seikkailun haluinen. Wesley kuitenkin rakastaa pieniä kiitolaukka pyrähdyksiä. Wesley rakastaa vauhtia, pienissä pyrähdyksissä.

Ulkonäkö: Wesley on shettis ja väriltään liinakko. Wesleyn säkä on 105cm, eli aika iso. Wesleyllä ei ole merkkejä. Wesleyn
häntä on niin pitkä, että se laahaa maata. Wesleyn jalat opvat vaaleammat kuin muut kehon osat.

Muuta: Kuva https://pixabay.com/fi/poni-shetlanninponi-laidun-177574/
Wesleyn jälkeläisiä voi halutessaan luoda.

Menneisyys: Wesley syntyi isoon shetlanninponien laumaan. Sen emä ja isä johtivat tätä laumaa. Wesleyn varsa aika oli tosi onnellinen. Wesley eli laumassa onnellisena ja sitten sille syntyi pikkusisko "Wasley". Kun Wesley täytti 8, sen emä ja isä kuolivat, ja Wesley häipyi laumassa hetken surullisesta päähän pistosta. Kun Wesley lähti, sen sisko nousi johtajaksi. Wesleyn lauma elää vielä tuolla jossain. Nyt Wesley katuu että hän lähti laumasta.

Suhteet: -

©2019 »ƦЄƊ ƦƠƇƘ« - suntuubi.com