Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Soraya II

Nimi: Soraya II
Ikä: 75 kuukautta (6 vuotta)
Isä: Emirates III
Emä: Soraya
Jälkeläiset: Soraya III
Lauma: Laumaton
Asema: -
Sukupuoli: Tamma
Pelaaja: Fancy

Luonne: Soraya on tulinen, nopea, vauhdikas ja hieman vaikea lähestyä. Soraya suuttuu helposti, ja suojelee varsaansa. Eli Soraya ei anna kenen tahansa koskea varsaansa. Soraya on kuitenkin pohjimmiltaan kiltti tamma, joka suojelee varsaansa. Jos Sorya suuttuu se nousee pystyyn, ja muuttuu ylisuojelevaksi varsaansa kohtaan. Soraya tulee toimeen paremmin tammojen ja varsojen kanssa kuin orien.

Ulkonäkö: Soraya on kaunis musta Akahltekenhevos tamma. Sorayan säkäkorkeus on noin 166cm. Soraya on musta, sillä on jokaisessa jalassa pitkät sukat ja päässä piirto. Soraya on siro, mutta se hyppää korkealle ja juoksee joitakin orejakin nopeammin. Sorayalla on pitkät paksut jouhet, sen häntä ylettyy maahan ja sen harja peittää sen kaulan. Otsatukka ylettyy turvasta vielä eteenpäin, mutta se on aina jommalla kummalla puolella kokonaan niin että toinen silmä peittyy.

Menneisyys: Sorayalla on varsa Soraya III, ("Pikku Soraya", musta tamma, jokaisessa jalassa lyhyet sukat ja päässä piirto, 3 kuukautta) joka edelleen on Sorayan mukana. Soraya syntyi Intiaani perheeseen, jossa sen emä ja isä olivat intiaanien ratsuja. Kun Soraya täytti 5, intiaanit päättivät hankkia sillä varsan koska hevosista oli puute. Sorayan varsan isäksi valittiin koko musta ori, Dark Light. Kun Soraya oli kantavana, valkoiset hyökkäsivät intiaanien kylään, ja silloin Soraya ja muut hevoset karkasivat. Soraya synnytti varsansa yksin ja on ollut tähän päivään asti varsansa kanssa.

Muuta: Kuva

Suhteet: -

©2019 »ƦЄƊ ƦƠƇƘ« - suntuubi.com