Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Gewitter

Nimi: Gewitter
Ikä: 96 kuuta (8 vuotta)
Isä: Kiefer
Emo: Weide
Jälkeläiset: Ei ole
Lauma: Laumaton
Asema: -
Sukupuoli: Ori
Pelaaja: Mitjatar

Luonne: Gewitter on seikkailunhaluinen ja vauhdikas. Ori pysähtyy harvoin ajattelemaan. Gewitter on sangen tulinen ja orin suututtaminen on usein melko helppoa. Vihaisena ori käy yleensä oitis suututtajansa kimppuun ja jopa muidenkin. Gewitter ei vihaisena juonittele mitään vaan käy vain suoraan päälle. Orin suuttumuksen hälvenemiseen voi kulua aikaa. Silloin kun Gewitter ei ole vihainen, ori on oikeastaan ystävällinen ja lempeä. Koska Gewitter ajattelee asioita kunnolla melko harvoin, on ori itsevarma ja rohkea, jopa uhkarohkea. Toisinaan Gewitter on kuitenkin rauhallinen ja tyyni.

Ulkonäkö: Gewitter on väriltään täysin musta. Säkäkorkeutta on orilla 165cm. Gewitter on kuitenkin melko kevyt. Orin silmät ovat ruskeat. Jouhet ovat mustat, kuten muukin karva. Jouhet ovat myös sangen pitkiä. Gewitterin karvapeite on ohutta.

Muuta: Ei ole.

Menneisyys: Gewitter syntyi vanhemmilleen Kieferille ja Weidelle. Kun Gewitter oli 4 kuuta joukko villipetoja hyökkäsi kolmikon kimppuun. Molemmat Gewitterin vanhemmista menehtyivät villipetojen kynsissä. He käskivät Gewitteriä pakenemaan ajattelematta sen tarkemmin. Ori noudatti neuvoa ja pakeni ajattelematta sen tarkemmin. Gewitter löysi muita hevosia ja selvisi heidän avullaan. Myöhemmin Gewitter unohti varsa-aikojensa tapahtumat täysin.

Suhteet: -

©2019 »ƦЄƊ ƦƠƇƘ« - suntuubi.com