Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Lydia

Nimi: Lydia
Ikä: 108 kuuta (8 vuotta)
Isä: Storm
Emo: Varjotuuli
Jälkeläiset: -
Lauma: Laumaton
Asema: -
Sukupuoli: Tamma
Pelaaja: Blanca

Luonne: Lydia on perus luonteltaan rauhallinen ja kiltti. Tamma rakastaa tehdä muille piloja. Välille pilat ovat hauskoja kun taas joskus ne ovat vähän vähemmän hauskoja. Jos joku suuttuu Lydialle tämä yleensä jättää suuttuneen huomiotta. Joku hevonen saatta haluta taistella Lydian kanssa mutta se on tammalle vasta viimeinen keino. Tappelussa saattaa odottaa että tamma on helppo voitettava mutta niin se ei aina ole. Harvoin Lydia satuttaa toista tosissaan jos niin käy on oltava kyse elämästä ja kuolemasta. Muille hevosille poni on kiltti, ystävällinen ja kohtelias. Lydia on vieraiden ja tuttujen seurassa aina samanlainen, käytökseltään. Vieraan hevosen tavatessaan poni sanoo ensinmäiseksi oman nimensä. Jos vierässä on esim. vettä, pyytää tamma luvan juoda. Lydia pitää varsoja pyhänä asiana ja on ylihuolehtivainen nuorukaisten kanssa. Ori valtaa tamma halveksii.

Ulkonäkö: Lydia on väriltään voikko eli ponin häntä ja harja ovat luonnonvalkeat mutta ruumis on ruskea. Tamman ruskea väritys on paikoitellen hieman punertavaa. Ponin karva lyhyttä ja kesälle ohutta. Kun taas talvella tammalle kasvaa "pohjavilla" joka eristää tehokkaasti kyylmyyttä. Lydian hännässä on vähän ruskeitakin jouhia. Ponin häntä ulottuu takasäären puoli väliin. Kun taas Ludian harja on paksua mutta ylettyy vain kaulan puoli väliin. Tamman silmät ovat tumman ruskeat kuten useimmilla hevosilla. Silmien katse on lempeä ja iloinen. Lydian turpa on harmaa.
Lydia on siis poni eli tämän säkä on alle 148cm. Tamma on aika iso poni sillä sen säkä on 140cm. Ruumiin rakenteeltaan Lydia on sopusuhtainen. Tamma ei ole siro mutta ei sitä jykeväksikään voi sanoa. Jotain siltä väliltä. Ponilla on omasta mielesstään isot korvat. Lydia saattaa kuulla asioita joita toinen hevonen ei edes huomaa. Tamma on ketterä ja poniksi aika vahva. (Saat paremman selvyyden Lydian ulkonäöstä katsomalla kuvan)

Muuta: Lydia haluaisi kumppanin ja lauman ympärilleen. Kuva

Menneisyys: Lydian lapsuu oli onnellinen ja miltei täydellinen.
Oli yö, kuu paistoi taivaalla. Kaksi hevosta nelistivät punaisella hiekalla. Heidän perässään juoksi kolme muuta hevosta.
"Äh, Storm, meidän ei olisi pitänyt syödä ja nukkua sen lauman reviirillä", Varjotuuli niminen tamma sanoi vieressään laukkaavalle orille.
Kolme takaa ajajaa saavuttivat Varjotuulta ja Stormia. Ori vilkaisi taakseen mutta käänsi katseensä nopeasti takaisin eteen.
"Älä huolehdi, kyllä me selvitään tästä",Storm lohdutti ja lisäsi vauhtia.
Varjotuuli alkoi jäädä sentti sentiltä yhä enemmän jälkeen mutta ori ei sitä huomannut.
"Odota! Jään jälkeen! En jaksa enää!" Tamma huusi edellään laukkaavalle kumpanilleen.
Kolme hevosta saavuttivat yhä enemmän.
Storm mietti ratkaisua.
"Varsa syntyy!" Varjotuuli huusi äkkiä.
Storm epäröi hetken.
"Juokse kulta! Mene turvaan! Minä hidastan heitä!" ori käski kumppaniaan.
Sitten se pysähtyi ja teki käänöksen. Storm kiihdytti vauhtiaan, kohdatakseen vihollisensa mahdollisimman nopeasti.
Varjotuuli pysähtyi nähdessään kumpaninsa aikeet. Storm taisteli kolmen hevosen kanssa mutta nähdessään Varjotuulen pysähtyneen se käski tätä juoksemaan. Tamma lähti uudestaan laukkaamaan tällä kertaa itkien. Pian Varjotuuli huomasi luolan. Tämä laukkasi sinne. Pian kuului kun laukkavan hevosen äänet. Se ohitti luolan.

Varjotuuli synnyttyi kaksoset Lydian ja Emilian. Emon suureksi suruksi Emilia syntyi kuolleena. Lydiakin oli kovin heikko. Varsa vahvistui ja selvisi elossa. He liityivät laumaan jossa oli kummallakin mukava olla. Lydian täytettyä neljä se karkoitettiin. Syy siihen oli se että laumassa oli liikaa jäseniä. Lydia jatkoi elämäänsä erakkona, ilman kummempia tapahtumia.

Suhteet: -

©2019 »ƦЄƊ ƦƠƇƘ« - suntuubi.com