Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Jasmine

Nimi: Jasmine
Ikä: 62 kuuta (5-vuosi)
Isä: Faruk
Emo: Mila †
Jälkeläiset: -
Lauma: Laumaton
Asema: -
Sukupuoli: Tamma
Pelaaja: Blanca

Luonne: Jasmine on kaikille ystävällinen ja avoin tamma jolla on taipumusta väkivaltaisuuteen. Jasmine on uhkarohkea joten tamma ei ymärrä pelätä mitään, ei edes ihmistä. Jasmine pyrkii kohtaamaan kaikki avoimin mielin mutta huhupuheet saattavat ottaa vallan. Itsevarmuus yhdistettynä olemattomaan huumorintajuun ajaa Jasminen yleensä riitoihin ja tappeluihin. Itsepäisyydestä huolimatta Jasmine osaa kuunnella toisia. Tamma on aika hyvä piilottamaan tunteensa, ainakin omasta mielestään. Sopiminen ei ole Jasminen vaihtoehdoista kulutetuin, vihastuessaan tamma hyökkää ennemmin kuin puhuu asiat selviksi. Puhua tamma kuitenkin osaa ja uskaltaa sanoa mielipiteensä.

Ulkonäkö: Jasminen säkä on 170cm eli tamma on aika iso hevonen. Rakenteeltaan Jasmine on aika siro ja sopusuhtainen. Tammalla on pikät jalat joilla on hyvä kiipeillä kivisillä mäillä. Jasminen kaviot ovat poikkeuksellisen kovat. Yleensä isoilla hevosilla on suuret kaviot mutta tamalla on pienet verrattuna samankokoisiin lajitovereihin. Jasmine on lyhyt selkäinen ja kaulainen. Tamman päässä on hieman arabi maisuutta, josta Jasmine on hyvin ylpeä.
Väritykseltään Jasmine on valkoinen mustin läikin. Tamman rintaa ja päätä peittää suuri mustä laikku. Jasminen maha on kokonaan musta peitossa mutta laikku yltää tamman lavan korkeudelle. Keskellä selkää on on myös musta täplä. Tamman viimeinen laikku yltää kintereestä vähän yli hännän. Jasminen häntä on kokonaan musta ja harja on valkoinen lukuunottamatta mustaa otsaharjaa. Tamman vasemman puoleisessa lavassa on arpi jota Jasmine esittelee mielellään muille. (Ole kiltti ja katso kuva)

Muuta: Kuva :: Kuva2

Menneisyys: Jasminen varsa aika oli aika onnellinen. Jasmine syntyi laumaan jossa oli kolme tammaa, niiden varsat ja yksi ori. Jasmine oli lauman nuorin. Tamman emon nimi oli Mila. Mila oli kiltti mutta herkkänahkainen. Koska isommilla varsoilla oli liian rajut leikit, viihtyi Jasmine enemmän isänsä Farukin seurassa. Leikkiessä ja opetellessa vierähti nopeasti neljä vuotta. Sitten Jasminen täytettyä neljä vuotta Faruk ilmoitti lähtevänsä. Jasmine halusi tulla mukaan mutta Mila ei antanut. Aluksi Jasmine itki mutta elämä jatkui. Sitten eräänä päivänä ihmiset hyökkäsivät ja ampuivat Milan sekä toisen tamman. Jasmine ja muu lauma pakeni. Siittä asti Jasmine on vannonut kostoa isälleen. Kun asmine täytti viisi vuotta lähti tamma etsimään isäänsä.

Suhteet: Vanhin yllä

Faruk :: "Olen iloinen kun välimme ovat kunnossa. Faruk on mielestäni hieman liian rauhallinen ja kiltti mutta kukin tavallaan. Toivoisin että välimme pysyisivät hyvänä"

Silver :: " Aluksi kun kuulin varsasta Farukilta, heräsi minussa sääliä Silveriä kohtaan. Tavattuani Silverin huomasin hänen olevan sitkeä ja hieman näsäviisas. Näsäviisaus ärsyttää minua, varsinkin pikku varsalta. Toivottavasti Silveristä kasvaa hieno hevonen joka osaa tapella"

©2019 »ƦЄƊ ƦƠƇƘ« - suntuubi.com