Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Lost

Nimi: Lost
Ikä: 62 kuuta (5 vuotta)
Isä: Tuntematon
Emo: Tuntematon
Lauma: Laumaton
Asema: -
Sukupuoli: Ori
Pelaaja: Mitjatar

Luonne: Lost on rohkea, jopa uhkarohkea. Ori on todella epäluuloinen. Hän ei siis luota muihin, vaan pitää kaikkia muita vaarallisina tappajina. Siitä syystä hän voi hyvinkin hyökätä muiden kimppuun ilman syytä. Lost on todella harvoin rauhallinen. Ori on lähes aina valppaana. Häntä ei siis voi sanoa ystävälliseksi tai seuralliseksi, vaan päinvastoin. Lost ei juurikaan piittaa muiden hyvinvoinnista, vaan orin oma selviytyminen on hänelle tärkeää. Lost vaeltaa ja seikkailee mielellään. Hän myös viihtyy loistavasti yksin.

Ulkonäkö: Lostin karvat ovat tummanruskeat ja ori on suurikokoinen. Hänen säkäkorkeutensa on 176 cm. Jouhet ovat Lostilla valkeat. Orilla on ruskeat silmät, joiden katse on usein sanaton uhkaus. Hänen turpansa on lähinnä musta, mutta siinä on myös tummanruskeaa. Orin kovat, vahvat kaviot kelpaavat hyvin kivikkoisessakin maastossa.

Muuta: Ei ole.

Menneisyys: Lauma löysi Lostin tämän ollessa yksin hämärässä luolassa. Tuolloin Lost oli 2 kuuta vanha, eikä hän muistanut lainkaan ajasta ennen, kuin lauma löysi hänet. Lauma otti Lostin mukaansa, ja Lost eli laumassa rauhassa 26 kuun ikäiseksi asti. Silloin tuli toinen lauma, joka yritti valloitta Lostin silloisen lauman reviiriä. Kamppailu ajoi laumat vaaralliselle alueelle, jossa oli ihmisiä. Ihmiset käyttivät tilaisuutta hyväkseen ja ottivat hevosia hengiltä ampumalla. Ilman osumia jääneet pakenivat. Myös Lost pakeni. Ajatellessaan asiaa, hän uskoi, että ihmisten ampumiksi tuleminen oli ollut suuniteltua, että toinen lauma oli suunnitellut ihmiset. Laumoista oli jäljellä suurin osa. Lost lähti laumasta. Hän juoksi niin kauas kuin jaksoi. Lost eli erossa muista hevosista sangen sujuvasti, kunnes 36 kuun iässä, hän lopetti muilta piilottelun. Hän ei kuitenkaan luottanut muihin yhtään enempää, kuin aiemminkaan. Hän vain alkoi hyökkäillä muiden kimppuun.

Suhteet: -

©2019 »ƦЄƊ ƦƠƇƘ« - suntuubi.com