Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vincent

Nimi: Vincent
Ikä: 90 kuuta (noin 7 vuotta)
Isä: Venomic
Emo: Nadja
Jälkeläiset: -
Lauma: Kayenta
Asema: Johtaja
Sukupuoli: Ori
Pelaaja: Glowe

Luonne: Vincent on karimaattinen, rohkea sekä älykäs nuori ori, joka omaa myös hyvät puheenlahjat ja valehteluntaidon. Huono puoli on vain siinä, että Vincent on äärimmäisen itsekeskeinen, laskelmoiva ja jopa julma persoona, joka ei näe mitään väärää toisten hyväksikäyttämisessä. Se ei kaihda väkivaltaa vaikkei olekaan joka hetkessä hyökkäämässä toverin kimppuun. Se rakastaa taistelemista, siitä tulevaa jännitystä ja mielihyvää, ja erityisesti muita oreja kohdatessaan Vincent on varmasti haastamassa tuttavaa taisteluun, ehkä leikkimieliseen, ehkä totiseen. Vincent osaa olla ystävällinen, mutta ei ole muiden kanssa missään tekemisissä, ellei hyödy toimistaan itse. Se ei ole sadistinen, ei se hullulla tavalla nauti toisten satuttamisesta. Se ei ole hullu ollenkaan, vain välinpitämätön. Sillä on hyvä tilannetaju, ja se osaa puhua monenlaisen hevosen puolelleen. Kuitenkin monille tulee epämukava olo orin lähellä, ehkä se johtuu siitä ettei Vincent juurikaan peitä häikäilemättömyyttään, ja jopa sen puhetapa on usein ylimielinen ja vain liian itsevarma, pilkkaava. Johtajana Vince pyrkii olemaan tarkka kurista ja kunnioituksesta, mutta toisaalta kohtelee hevosia hyvin ja on erityisesti uusille tulokkaille ystävällinen.

Ulkonäkö: Vincent on ihan hyvän korkuinen, pitkäjalkainen nuori ori, jonka säkäkorkeus menee millilleen 174cm. Se on väritykseltään ruunivoikko, eli sen runko on hiekanvaalea, mutta omaa hieman metallista kiiltoa. Jouhet ja hevonen jalat ovat täysin mustat. Jaloissa väri yltää aivan etujalkojen kyynärpäihin asti ja takajaloissa ne menevät jo reittä pitkin ylös. Pitkä ja lainehtiva harja on musta, mutta kesäisin jouhien latvat kuloutuvat kuparinruskeiksi. Merkkeinä orilla on vasemmassa takajalassa sukka, ja otsan oikealle puolelle kallistunut pikkuinen tähti, joka on useinmiten piilossa otsatukan takana. Erikoisuutena Vincentillä on nokikuviointia. Se tarkoittaa että koko hevosen ylälinjaan sekoittuu tummempia karvoja. Vincentin selkä, vähän lautaset ja lavat sekä kasvoilta esimerkiksi posket ovat suttuisen mustan värin peittämät, melkein kuin ori olisi sotkenut itsensä nokeen. Orin silmät ovat vaaleanrukeat ja taittuvat jopa hieman oranssin sävyyn. Kaviot ovat harmaat, lukuun ottamatta kirjokaviota sukkajalassa. Vincent on hyvin voimakas ja sisukas taistelija, jota ei ole helppo voittaa tappelussa. Taistelutaidot ovatkin sen täsmällinen vahvuus, muutoin se ei ole hirveän nopea tai kestävä juoksija, tai vaikka hyvä hyppääjä.

Muuta: Kuva1 :: Kuva2 :: Kuva3 :: Kuva4 :: Kuva5 :: Äänitäyte

Menneisyys: -

Suhteet: Uusin yllä

Lydia :: Itsenäisen oloinen pikkutamma, ei tarkkaa mielipidettä Lydiasta.

Faruk :: Vincen mielestä kokenut vanhus, joka toisaalta herättää Vincessä enemmän uhan tunnetta kuin kunnioitusta. Huomauttelevaa laumaehdokasta kohtaan  johtaja yrittää olla kohtelias, eikä ole muutenkaan saanut vielä syytä olla Farukille vihainen.

Silver :: Farukin mukana kulkevasta varsasta Vincellä ei ole oikeastaan minkäänlaista mielipidettä. Kakara mikä kakara, ei Vince ole ennenkään ollut niiden kanssa tekemisissä.

Jasmine :: Söpön puoleinen laumaehdokas, Vince ei tunne tätä tammaa oikeastaan ollenkaan, eikä täten osaa muodostaa Jasminesta mielipidettä muutoin kuin ulkonäön puolesta.

Lost :: Koska ensikohtaamisellaan orikaksikko päätyi tappelemaan, oli tapaaminen Vincentin mielestä mitä hauskin. Lost on mainio tappelija, joka sai Vincentiiltä arvostusta sen vuoksi. Lisäksi Lost oli ensimmäinen Vincentin laumaan liittynyt hevonen, mikä sekin lisää mainiota mielikuvaa.
 

©2019 »ƦЄƊ ƦƠƇƘ« - suntuubi.com