Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Anetha

Nimi: Anetha
Ikä: 98 kuuta (8 vuotta)
Isä: Tuntematon
Emo: Cissy
Jälkeläiset: -
Lauma: Laumaton
Asema: -
Sukupuoli: Tamma
Pelaaja: Glowe

Luonne: Anetha on vähän epäileväinen lähes kaikkia kohtaan. Se ei niinkään ole epävarma itsestään, mutta sen on hankala luottaa muihin. Tamma ei ole tahallaan ilkeä, mutta kyllä siitä huokuu hieman välinpitämättömyyttä, kun Anetha ei usko toisten sanoja ja tekoja. Tammalla on kokoajan "se varmaan valehtelee, ei tuo tarkoita mitään, kohta tuo häipyy" -asenne. Anetha on kuitenkin peruskohtelias, mutta usein keskustelu sen kanssa on lyhyttä ja etäistä, kuin tamma ei haluaisi toista hevosta seuraansa. "Pessimisti ei pety" olisi Anethalle mitä mainioin motto, sillä se tuntuu aina odottavan jotain pahaa tai kurjaa tapahtuvan. Siitä syystä Anethan olemus on aina jokseenkin alakuloinen, ja on varsin hankala saada se hymyilemään aidosti. Tunteitaankaan se ei oikein mielellään näytä maailman pettureille, jotka saattavat yrittää käyttää tammaa hyväkseen. Anetha ei ole kuitenkaan ole pelokas persoona, vaan päinvastoin suuttuessaan se osaa rähjätä varsin pelottavasti.

Ulkonäkö: Anetha on aika pienikokoinen hevonen, noin 155cm korkea. Se on arabimaisen siro ja lyhytrunkoinen, ja kulkiessaan tamma kantaa häntäänsä korkealla. Sen pää on selkeän kovera, kaula joutsenmaisen pitkä ja kapea sekä lanteet ovat matalat. Silmät ovat suuret ja otsa päähän verrattuna leveä.
Anetha on punarautias, jouhet ovat samanväriset kuin muukin keho. Kasvoissa sillä on tasainen läsi, joka yltää turpaan asti. Jaloissa on myös valkeita sukkia, molemmissa takajaloissa ja vasemmassa etujalassa. Vasemman takajalan sukka yltää melkein kintereeseen asti, kun taas oikean puoleinen vain vuohiseen. Etujalassa sukka on takakorkea, yltäen vain säären puoleen väliin. Ainoassa sukattomassa jalassa on polven kohdalla kaksi vaaleampaa laikkua, jotka ovat arpia. Kaikki kaviot ovat vaalean harmaat. Anethan suuret silmät ovat hyvin tumman ruskeat ja voivat näyttää kaukaa katsottuna melkein mustilta. Tamma on lyhyt jalkainen, mutta tavattoman nopea ja kestävä juoksija.

Muuta: Kuva, Ääninäyte/Tunnari

Menneisyys: Anethan menneisyys ei ole ollut ihan ruusuilla tassimista, mikä luultavasti selittää sen nykyisen elämänasenteen. Anetha oli ei-toivottu varsa, josta sen katkera emo ei välittänyt. Ehkä vain laki varsojen niin sanotusta pyhyydestä esti Anethan emoa hylkäämästä varsaa heti syntymän jälkeen, mutta Cissy ei ollut hyvä äitihahmo. Se jatkoi elämäänsä kuin varsaa ei olisi ollutkaan, liikkui huonossa seurassa ja halveksi jälkikasvuaan. Jos Anetha uskaltautui valittamaan jostakin, sai se valtavat huutoraivarit emoltaan. Onnekseen Anetha oli perinyt jommaltakummalta vanhemmaltaan sitkeän luonteen, eikä siitä tullut arka ja ujo, vaikka emo kohteli sitä kylmästi. Kumpikin, niin emo kuin varsa tuntuivat odottavan sitä päivää että Anetha lähtisi omille teilleen. Lopulta se päivä koitti, kun Anetha ei tarvinnut riitaisaa seuraansa. Epäonni ei kuitenkaan loppunut siihen, sillä Anetha joutui usein huijatuksi, ajautuessaan sellaiseen seuraan, missä oli kasvanutkin. Jos se liittyi johonkin nuorten hevosten joukkoon, oli Anetha usein se joka joutui tekemään työtä, ja jonka selän takana juoruiltiin ikäviä. Vittuiluun kyllästyneenä Anetha lähti joukosta pois, mutta jollain ihmeen kaupalla tapasi aina samankaltaisia paskiaisia. Lopulta se päätti, ettei ryhdy kenenkään kaveriksi, mihinpä se muita tarvitsisi? Yksinelämä kouli siitä ihan hyvän selviytyjän, ja vuosien varrella tamma on tavannut hyviäkin hevosia, mutta negatiivinen asenne on aina saanut sen häipymään mukavastakin seurasta, ja jättämään mahdollisen ystävän tuttavan tasolle.

Suhteet: -
 

©2019 »ƦЄƊ ƦƠƇƘ« - suntuubi.com