Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Silver Hawk

Nimi: Silver hawk
Ikä: 6 kuuta (0-vuosi)
Isä: Tuntematon
Emo: Tuntematon
Jälkeläiset: -
Lauma: Laumaton
Asema: -
Sukupuoli: Ori
Pelaaja: Blanca

Luonne: Silver on tunnettu rauhallisuudestaan ja luotettavuudestaan. Sillä ori ei paljasta kenellekkään hänelle kerrottuja salaisuuksia. Moni ei ole nähnyt Silverin olevan peloissaan tai oriin olevan utelemassa muilta asioita. Silver kyllä osallistuu keskusteluihin mutta ei ole se joka puhuu ensimmäisenä. Vieraita hevosia kohtaan Silver on kohtelias mutta epäileväinen. Tuntemattomia isoja oreja kohtaan Silver saattaa olla jopa arka. Tuttujen seurassa ori on kuin eri hevonen. Silloin orin silmissä on leikkisä pilke ja Silver saattaa unohtaa käytöstavat. Silver voi vain parhaiden ystäviensä kanssa rentoutua kunnolla.

Ulkonäkö: Silver omistaa kiiltävän karvapeitteen. Väritykseltään ori on valkoinen ruskein läikin. Ruskea läikkä peittää Silverin korvat ja läikkä ylettyy oriin molemmille poskille asti. Eräs Silverin täplä alkaa rinnalta ja päättyy kaulan puoliväliin. Oriin viimeinen täplä alkaa takajalan alusta ja päättyy kintereeseen. Silverin harja on valkoinen jossa on pari ruskeaa raitaa. Oriin häntä on ennemmin ruskea jossa on valkoisia raitoja. Silverin turpa on musta mutta sierainten väli on vaaleanpunainen.
Rakenteeltaan Silver on sopusuhtainen. Ori ei ole kylmäverisen tavoin raskas mutta ei Silver ole oikein kevytrakenteinenkaan ole. Lihaksiakin oriilta löytyy mutta niitä käytetään enemmän laukkaamiseen kuin tappelemiseen. Silverin kaviot ovat kovat ja kestävät kovaakin matkantekoa. Väriltään kaviot ovat harmaan sävyiset. Erikoista Silverissä on monivärisyyden lisäksi se että oriilla on herasilmät. Silverin katse voi tuntua aluksi pelottavalta silmien poiksellisen värin takia.

Muuta: Kuva

Menneisyys: -

Suhteet: -

©2019 »ƦЄƊ ƦƠƇƘ« - suntuubi.com