Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Faruk

Nimi: Faruk
Ikä: (146 kuuta) 12 vuotta
Isä: Tuntematon
Emo: Tuntematon
Jälkeläiset: Jasmine ♀, sekä muutama tuntematon
Lauma: Laumaton
Asema: -
Sukupuoli: Ori
Pelaaja: Glowe

Luonne: Faruk on maailmalle avoin, leppoisa hevonen, joka on päässyt jo yli keski-iän. Vanhaksi sitä ei ehkä voi vielä haukkua, mutta on sillä elämänkokemusta. Faruk on itsevarma, mutta tavattoman lempeä ori joka ei hae turhaa ongelmia niskaansa. Se pyrkii kohtaamaan uusia tuttavuuksia avoimin mielin, välittämättä huhupuheista tai sellaisesta. No, rauhallisuus yhdistettynä ihan hyvään huumorintajuun auttaa Farukia yleensä tulemaan toimeen monenlaisten hevosten kanssa. Mukavuudestaan huolimatta Faruk osaa myös suuttua. Ori ei ole kovin hyvä piilottamaan tunteitaan, ja sen naamalta näkee helposti sen mietteet ja mielialat. Väkivalta ei ole onneksi Farukin vaihtoehdoista kulutetuin, vaan suuttuessaan ori ennemminkin sanoo pari valittua sanaa ja hylkää kylmästi seuransa. Puolustautua se kumminkin osaa ja uskaltaa fyysisesti, jos näkee sellaiseen tarvetta.

Ulkonäkö: Faruk on varsin isokokoinen hevonen, jonka säkäkorkeus yltää 170cm. Se ei ole sanan jokaisessa muodossa jykevä, vaan pikemminkin pitkäjalkainen ja korkeasäkäinen. Toki orina sillä on lihastakin, eikä Faruk ole muutenkaan hevonen heikoimmasta päästä. Kuitenkin ori on kaukana nykyajan työhevosmallista, eikä Faruk koe voiman olevan vahvuuksistaan suurimpia.
Faruk on väritykseltään punaruunikko. Sen jouhet ja jalat ovat mustat, kun taas runko on syvän punertava. Punaruskea sävy pysyy melko tasaisena pitkin kehoa, mutta esimerkiksi nivusissa ja turvan seutuvilla väritys vaalenee hieman. Jaloissaan orilla on mustan lisäksi muutama valkoinen sukka. Takajaloissa sukan korkeus yltää puoleenväliin säärtä, ja oikeanpuoleisessa etujalassa vain ruununraja on valkoinen. Hevosen kasvoja halkoo kapea läpikäyvä läsi, joka värjää harmaaseen turpaan vaaleanpunaista. Otsalla merkki leviää hieman enemmän toiselle ohimolle, mutta nenäpiillä läsi on mukavan suora ja tasainen.
Mikäli kuva vaihtuu, ulkonäkö voi kohdata pieniä muutoksia.

Muuta: Väliaikainen kuva
Farukin varsoja voi halutessaan luoda.

Menneisyys: Farukin lapsuus oli varsin idyllinen jopa villihevoseksi. Se syntyi pieneen perhelaumaan, jossa oli muutama pariskunta varsoineen. Virallista johtajaa tai arvojärjestystä ei oikeastaan ollut, vaan porukka oli kasassa ystävyyssuhteiden kautta. Vaikka Farukin kummatkin vanhemmat olivat ruunikoita, tuli orivarsa enemmän isäänsä. Farukin isä oli syvän punainen, kun taas emon turkki oli lähempänä tavanomaista ruskeaa. Faruk oli perhelauman ensimmäinen varsa, joten jo nuoresta lähtien Faruk oppi vastuuta. Varsa otti isoveljen roolin, kun vanhempien ystävät saivat hieman myöhemmin varsoja. Farukin lapsuudessa ei niinkään tapahtunut mitään erikoisempaa. Nuori ori varttui perheensä ja ystäviensä kanssa, pienen lauman pysytellessä samoilla alueilla. Siihen Faruk kyllästyi 5-vuotiaana, se halusi nähdä enemmän maailmaa. Vanhemmat eivät estelleet, kun nuori ori päätti jättää laumansa, ja lähteä omille teilleen. Farukilla olisi aina paikka kotireviirillä, jos se haluaisi joskus palata takaisin. Mutta Faruk ei palannut, vaan vaelteli pitkin maita ja mantuja, keräten samalla itselleen parin, kolmen tamman ”haaremin”. Kyseiset tammat eivät varmaan olisi sanoneet itseään Farukin omaisuudeksi, mutta kumppaniksi ainakin. Noille tammoille Farukilla on muutama jälkeläinen. Kukin tammoista oli samanlaisia vaeltajasieluja kuin Faruk, ja ehkäpä siksi niiden tiet alun perinkin kohtasivat. Jokaisen tamman kohdalla tarina oli oikeastaan sama; Faruk tapasi tamman ja kaksikko tykästyi toisiinsa, mikä johti varsaan. Faruk lupautui mielellään pysymään tamman turvana siihen asti että varsa syntyi. Tammat eivät tuntuneet pistävän pahakseen, vaikka Farukilla oli useampi kumppani yhtä aikaa, olihan Faruk hyvä isä ja piti lupauksensa. Tytöt loivat toisiinsa niin lujat ystävyyssuhteet, etteivät jättäneet toisiaan varsojen syntymänkään jälkeen. Faruk sen sijaan päätti lähteä taas kerran, kun varsoista nuorin täytti 4 vuotta ja tammat pärjäisivät ilman Farukin suojelusta. Mutta jo vaivaisen vuoden kuluttua lähdöstään Faruk alkoi kaivata muita hevosia ympärilleen. Yksinolo ei maistunutkaan enää samalta, kuin ennen kumppanien tapaamista.

Suhteet: Uusin yllä

Lydia :: "Minulla ei ole juuri mitään mielipidettä Lydiasta, mukavan näköinen nuori tamma. Mielelläni häneen voisin tutustua."

Vincent :: "Mahdollisen tulevan laumani johtajalla on joitain asioita kohtaan vähän huono asenne, mutta muutoin Vincent tuntuu olevan itsevarma ja fiksu ori. En tunne häntä vielä kovin hyvin, mutta ajatus hänestä laumanjohtaja ei ole yhtään hullumpi."

Silver :: "Olisikohan penikka kuollut sinne kivikasaan, jos en olisi sattunut kuulemaan sen huutoa? Ei Silveriä voinut sinne yksin jättää, enkä muutenkaan voinut kieltäytyä sen pyynnöstä. Säälittää tuommoinen, jäädä nyt orvoksi noin pienenä. Silver oli kumman rauhallinen, vaikka olikin yksin, ymmärtääköhän hän edes omaa tilannettaan? No, minä en aio häntä hylätä, vaikka en vielä tiedäkään millainen persoona Silver todellisuudessa on. Onhan noita penikoita ennenkin jaloissa pyörinyt, en usko että Silveristä on mitään haittaa tai rasitetta."

Jasmine :: "Jasmine on biologinen tyttäreni ja varsoistani nuorin. Vaikka en ole nähnyt häntä lähes vuoteen, ja eron hetki taisi olla hänelle raskas, rakastan häntä, ja toivon että hän on kunnossa ja onnellinen emonsa Milan kanssa."

©2019 »ƦЄƊ ƦƠƇƘ« - suntuubi.com