Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tietoa

Otsikon mukaan täältä löydät toivottavasti kaiken tarvitsemasi tiedon Red Rockista. Klikkaa alla olevia otsikoita, ja pääset haluamaasi kategoriaan.

Ympäristö :: Asemat & Ikä :: Lait & Historia :: Liittyminen

Liityminen
&
Hakemus

Nimi: Koko nimi. Mielellään vieraskielinen nimi, joka on helppo kirjoittaa, joten vältetään á -kirjaimia ym. jotka voivat tuottaa hankaluuksia esim. puhelimen kanssa. Älä laita lempinimeä heittomerkein. Lempinimi voi tulla selville muissa tietojen kohdissa.
Ikä: Ikä ilmoitetaan kuissa ja vuosissa näin: 12 kuuta (1-vuosi)
Isä: Jos et keksi nimeä, laita "Tuntematon"
Emo: Jos et keksi nimeä, laita "Tuntematon"
Jälkeläiset: Onko hevosellasi varsoja? Jos ei, laita viiva (-), tai vaikka "Ei ole" yms.
Lauma: Laumaton näin aluksi.
Asema: Jätä tyhjäksi, sillä toistaiseksi hahmosi ei voi olla missään asemassa laumattomana.
Sukupuoli: Tamma tai ori.
Pelaaja: Sinun nettinimesi.

Luonne: Kerro hahmosi luonteesta vähintään viidellä (5) lauseella, mielellään useammalla.

Ulkonäkö: Kerro miltä hahmosi näyttää vähintään viidellä (5) lauseella, mielellään useammalla.

Muuta: Tähän kohtaan esim kuva. Laita halutessasi vaikka "Väritys" ja sen jälkeen kuvan osoite, jos kuvassa on vain hahmosi väritys, eikä vaikka haluamaasi rakennetta. Jos et laita mitään "nimikettä" kuvalle, hahmon tietoihin kuvalinkiksi tulee vain "Kuva". Jos kuvia on useita, voit laittaa ne järjestykseen "Kuva1, Kuva2" yms. jotta ylläpito tietää missä järjestyksessä haluat kuvien olevan.

Menneisyys: Kerro mitä hahmollesi on tapahtunut ennen peliin tulemista. Tässä ei ole lauserajaa, mutta tätä kohtaa olisi kiva täyttää kun peli etenee.

Suhteet: Jätä tyhjäksi. Tätä osiota on kuitenkin täytettävä pelin kuluessa. Tähän kerrot hahmosi mielipiteen toisten pelaajien hahmoista.

Hahmoa muokatessasi sinun ei tarvitse laittaa koko lomaketta uudelleen, (ellei niin jostain syystä pyydetä). Laita vain hahmosi nimi ja muokattava kohta. Voit aloittaa pelaamisen heti hyväksymisen jälkeen, eikä sinun tarvitse odottaa että hahmo lisätään sivuille.

Liittymisviekku tyhjennetty 14.9.

Liittyminen  [ Kirjoita ]

Nimi: Meikäläinen

13.03.2018 16:27
Nimi: Black Tiger

Ikä: 29 kk → 2 vuotta 3 kk.

Isä: Phantom
Emo: Lily
Jälkeläiset: ~

Lauma: ~
Asema: ~

Skp: Ori

Pelaaja: Meikäläinen

Luonne: Rohkea, oikeudenmukainen, anteeksiantavainen ja urhea sankari. 4 adjektiivia, jotka eivät kuvaa Tigeriä. Kyllä häneltä rohkeutta löytyy, ehkä liikaakin, ja onhan hän omalla tavallaan oikeudenmukainen, mutta koskaan hän ei ehdoin tahdoin pelastaisi ketään, eikä uhrautuisi, se siitä urheudesta. Sankariainesta hän ei siis ole, eikä siitä anteeksiantavaisuudesta aina ole tietoa. Vaikka hän ei ole pitkävihainen eikä kanna kaunaa edes silloin, kun anteeksi ei pyydetä, on orin luottamus ja kunnioitus todella vaikea saavuttaa takaisin, tai ylipäänsä milloinkaan.
Veijarimainen. Se kuvaa Blakia jotenkuten, sillä hän on nauravainen, villi, ja riehakas. Ori on aina menossa, eikä halua jäädä mistään kivasta paitsi.
Työnteko taas ei kiinnosta sitten yhtään, ja tehtäviä sun muita hän väittelee elämäntehtävänään.
Eihän nuorukainen toki laiska ole. Hän viihtyy lenkillä, riehumassa ja sen sellaisessa, työ ei vaan innosta, paitsi jos siitä saa hyvän palkan, ja sen palkkionkin täytyy olla työhön suhteutettuna hyvin iso, muuten ei herra ala.
Hän ei välttämättä vaadi kunnioitusta, muttakohteliaisuus ja hyvä käytös on kivoja juttuja.
Vaikka Blakia ei oikeudenmukaisuudella olla pilattu, hän inhoaa silti kaikkea epäreiluja, kuten kaikki vs yksi-juttuja, ellei sitten itse ole osa kaikkia.
Hän ei äkkipikainen tai aggressiivinen, mutta uhatussa asemassa on hyvinkin vaarallinen ja arvaamaton, eikä juuri välitä pelätä, edes silloin kun todella pitäisi.
Hän ei juuri koskaan pelkää tai pode kauhua tai ramppikuumetta, mutta kyllä hän hermostuu ja on varuillaan hyvin usein, jälkimmäistä lähes aina.


Ulkonäkö: Ensivaikutelmaltaan komea, elegantti ja ryhdikäs Blaki on hyvin hurmaava nuori ori. Hän omaa kevyet ja lennokkaat liikkeet, jotka ovat näyttävät ja hyvin helpon näköiset.

Orin pää on pieni, kiilanmuotoinen ja suhteellisen lyhyt. Profiili on suora, otsa leveä ja korkea. Blakin suuret, tummat silmät sijaitsevat kaukana toisistaan, ja tarkempi väri on hieman suklaanruskeaa tummempi. Sieraimet ovat suuret ja pyöreät. Leukaperät ovat suuret. Korvat ovat pienet, kaunispiirteiset ja kärjistä sisäänpäin kääntyneet.
Blakin kaula on pitkä, elegantisti kaartuva ja ylhäälle sijoittunut. Pään ja kaulan liittymä on pitkä ja kaareva.
Blaki on tyypillinen lämminverihevonen, eli ei roteva, eikä tynnyrimäinen. Hevoseksi hän on hoikka, eikä erityisen iso. Lihakset kuitenkin näkyvät selvästi, ja ori on vahva ja nopealiikkeinen.
Hänen jalkansa ovat pitkät ja vahvat, ja huippunopeus tällä hevosella onkin melkein 75 km/h, vaikkakin sellaisen vauhdin saavuttaminen on väsyttävää, eikä se kestäkään kauaa.
Lähes täysiverisenä arabianhevosena Blaki luetellaan yhteen kolmesta 'biotyypistä', ja orin tyypiksi luokiteltaisiin mu'niqi. Mu'nigi-tyyppi on
hyvin nopea, kulmikas ja pitkänomainen tyyppi.

Karvan väri on musta, se on hyvin kiiltävää ja pehmeää. Se ei kesäisin tai talvisin muutu juuri ollenkaan ja pysyy aina kiiltävän mustana. Mustanruskeaa väriä ei ole missään erotettavissa.

Ainoastaan hänen vasemmassa takajalassaan on vuohissukka, eli valkoinen sukka alhaalla.

Orin kaviot ovat muuten pikimustat, mutta samaisessa vasemmassa takajalassa on kirjokavio, eli pystysuuntaan meneviä raitoja.Muuta: Black Tigerillä on monta lempinimeä, ja häntä voi sanoa vaikka miksi, mikä muistuttaa nimeä. Yleisin orin lempinimistä on kuitenkin Blaki (äännetään Bläki.)
Hänen siskonsa nimi Night meinaa tässä tapauksessa yötä, ei esim pimeyttä ^.^

Blaki on täysiverinen arabianhevonen.

Kuvia:


Menneisyys: Blaki ja tämän sisko Black Night syntyivät emolleen ja isälleen heinäkuussa, harvinaisen viileänä päivänä. Hänen vanhempansa opettivat jo muutaman päivän ikäiselle varsalle kaiken minkä tiesivät selviytymisestä, sillä he olivat sitä mieltä, että kuolema voi tulla minä hetkenä hyvänsä, ja tämän ajattelutavan Black oppi heiltä, ja siksi nuori hevonen alkoikin elää kuin jokainen päivä olisi se viimeinen.
Hänen isänsä Phantom oli luontainen selviytyjä, ainakin varsa-rukan mielestä, ja Blaki kunnioittikin tätä kuin jumalaa. Orit viihtyivätkin enemmän keskenään, ja Blakin emä saikin viettää aikaa Nightin kanssa.
Kuitenkaan kaksosvarsat eivät kasvaneet erilleen, vaan olivat yhtä läheisiä kuin parhaat ystävät, ja jakoivat kaikki salaisuudet ja mahdolliset juorut, vaikkeivät 'hengailleetkaan' yhdessä kovin usein.


Suhteet:

Emä: hyvä ja rakastavainen emo, joka on hyvä kertomaan ja selittämään asioita ja jolta voi kysyä mitä tahansa. Luotettava henkilö

Isä: upea isä joka tuntuu tietävän kaiken ja selviytyvän aina kunnialla.

Black Night: hyvä sisarus, ja yhtä läheinen kuin paras ystävä. Häneen voi luottaa, ja kertoa mitä vain, ja joka kuuntelee.


....................
//ja joo tietääkseni nopeimmat hevoset voi juosta jopa 80-90 km/h, joten kai nopea arabi sen 75 menee? (Ja sitä tietoa etin monesta paikkaa^^)

Ja pahoittelen tönkköä hakemusta, etenkin luonnetta :1

Nimi: potato

26.11.2017 22:31
//Tää on mun eka heppa RoPe...

Nimi: Midnight

Ikä: 14 kuuta (1 vuosi ja 2 kuukautta)

Isä: Gold (Kullanvärinen ori)

Emä: Sweet rose (Ruosteen punainen/oranssi tamma)

Jälkeläiset: -

Lauma: Laumaton, liittyy myöhemmin laumaan.

Asema: -

Sukupuoli: Tamma

Pelaaja: potato (kirjoitetaan pienellä)

Luonne: Midnight on hieman ujo tamma. Hevosen luonnetta voisi kuitenkin kuvailla iloisena ja luotettavana. Midnight on hieman hiljainen. Hän ei pidä vieraista hevosista, mutta kuitenkin osaa tutustua.
Midnight on kuitenkin älykäs. Hän on oikeastaan yllättävän älykäs. Yleensä Midnight uppoutuu omiin ajatuksiinsa.

Ulkonäkö:Midnight on kooltaan pieni hevonen. Tamman musta väritys "säteilee" usein tähtienvalossa, siitä hänen nimensä tulee. Midnight omaa sinisävyiset silmät. Tamman harja on myös musta. Midnightin kaviot ovat pienet ja harmaat. Hänen häntänsä on lyhyt ja karhea.

Muuta: Midnight omaa lempinimen: Midis.

Menneisyys: Midis syntyi myrskyisenä yönä emolleen Sweet roselle. Sweet rose rakasti syvästi pientä varsaansa. Hän ei tosin Goldin kanssa keksinyt pienelle tammalle nimeä. Muutaman päivän päästä Midis lähti ulos emonsa ja isänsä kanssa. Tähdet loistivat sinä yönä taivaalla. Oli loistava yö Midnightin ensiaskeleille. Ulos päästyään Midiksen turkki miltei hehkui tähtienvalossa. Sitten hän sai nimensä.

//Joo toi lempinimi... :3 //

Nimi: Glowe

25.09.2017 08:03
Seittisilmä; Kiva hahmo, mutta ilmoittaisitko todella olevasi aktiivinen vierailemalla vaikkapa chatin puolella? :) Mietin, ettenhän lisää hahmoa turhaan, jos pelaajaa ei alakaan näkymään. Hahmo on hyväksytty, vaikka toivoisin tarkennusta menneisyyteen. Miksi vanhemmat katosivat? Ja ylläpidon työtä helpottaisi huomattavasti se, että kirjoittaisit jokaisen hakemuksessa olevan kohdan. ^^ Varsalle olisi myös mukava laittaa suhteet vanhempiinsa. Mutta, hyväksytty. En kuitenkaan lisää sinua ennen kuin osoitat aktiivisuutta. Saata alkaa pelaamaan samointein.

Nimi: Seittisilmä

16.09.2017 23:00
Nimi: Evita
Ikä: 11 kuukautta
Isä:Kake
Emo: Krystal
Jälkeläiset: --
Lauma: ei ole
Asema:
Sukupuoli: Tamma
Pelaaja: Seittisilmä

Ulkonäkö: pitkäjalkainen 'solakka' ja korkea kaulainen. Valkea paksu karva. Mustia pilkkuja isompia kuin tavallisesti. Tuuheampaa ja pitempää karvaa kavioiden yllä. Häntä kaartuu ensin ylös ja laskeutuu sitten tavallisesti. Pitkä musta valkea harja. Hiukan vaaleanpunaista/vaaleaa turvassa.

Luokne: Evita on kiltti ja auttavainen. Evita on hiukan harhaluuloinen ja pelokas. Evitalla on hyvä reaktiokyky. Evita on taitava taivuttelemaan muita ei sentään aina. Evita ei todellakaan pidä ihmisistä tai muista härpäkkeistä mitä niillä on.

Menneisyys: Kake ja Evitan emo hoisivat häntä mutta kerran kun Evita heräsi vanhemmat olivat kadonneet.


©2019 »ƦЄƊ ƦƠƇƘ« - suntuubi.com