Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Roolipeli


Pelimerkit
"Puhuminen"
#Ajattelu#
Liikkuminen ja tekeminen ilman merkkejä
//Rooliin kuulumaton asia, pelaajan kommentti

.

:: Lue ilmoituksia ::

Roolipeli  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Glowe

03.12.2017 14:08
Vincent - Kayenta

Vincent ei myöskään ymmärtänyt miksi Lost kuulosti noin pettyneeltä. Tämä metsä oli varmaa koko aavikon paras paikka. Pian Lost kysyi missä muut olivat.
"Tuolla edempänä, ei enää pitkästi", Vincent kertoi. Pian he tulivat niitylle(?) jonne muut olivat jääneet.

Nimi: Mitjatar

17.11.2017 15:20
Lost - Kayenta || Gewitter - Laumaton

Lost katseli Kayentan reviiriä, josta oli vasta äsken tullut kyseisen lauman reviiri. Lost oli kuitenkin melko varma, ettei reviiriä ollut vahvistettu lainkaan. Reviiriähän ei voinut pitää reviirinään, ellei ole asianmukaisesti merkinnyt ja vahvistanut rajoja. Se piti tehdä tarkasti. Eikä alueen reviiriydestä varmastikaan tiennyt kuin muutama hevonen. Asia pitäisi tehdä selväksi muille alueella liikuskeleville hevosille ensin lyömällä ne jalkojensa juureen ja antamalla sitten kaksi vaihtoehtoa: liity laumaan tai häivy. Myöhemmin, kun laumassa olisi tarpeeksi hevosia, vaihtoehtoja olisi enää yksi: häivy. Reviiri vaikutti kuitenkin Lostista hyvältä. Vettä oli saatavilla ja alue oli melko vihreä. Ruokaa ja juotavaa oli siis saatavilla.
Mutta miten oli laita muissa asioissa? Lostin mielestä reviiriltä paljastuisi todennäköisesti piirteitä, jotka turmelisivat elinmahdollisuudet. Miten olivat muut laumat? Entä petoeläimet? Ihmiset? Vesi voisi olla myrkyllistä, tai vaikka kasvit. Ansoja tai vaikeasti puolustettavia alueita? Vincent tuskin oli ajatellut kaikkia niitä mahdollisuuksia.
Lost katsoi aluetta arvostellen ja nyökkäsi väheksyvästi, kuin olisi kokenut suurenkin pettymyksen. Oikeasti Lost ei kuitenkaan ollut pettynyt, vaan melko tyytyväinen. Eiväthän kaikki niistä uhista varmasti kävisi toteen.
Gewitterin tyytyväisyys sen sijaan näkyi selvästi, sillä mustan orin silmät tuikkivat. Lost loi kylmän silmäyksen Gewitteriin kätkeäkseen todellisen mielipiteensä orin reaktiosta, ennen kuin jatkoi reviirin tarkastelua ilmaisten yhä valheellista pettymystä reviirin suhteen.
Gewitter piti reviiristä. Siellä oli ruokaa ja juotavaa. Ne olivat reviirin elinehdot. Mutta siellä oli myös muita hyviä piirteitä. Gewitter vilkaisi nopeasti Lostia ja hämmästyi tämän pettyneestä ilmeestä.
#Miten Lost voi pettyä tästä reviiristä?# Gewitter ajatteli kummissaan. Ajatuksen kuitenkin keskeytti Lostin kysymys:
"No, missä ne muut hevoset ovat", ori kysyi ääni kuultaen kyllästystä. Gewitter ei tiennyt, että Lost oli säätänyt äänensä tahallaan kyllästyneeseen sävyyn, jottei kukaan voisi sen perusteella päätellä Lostin oikeaa mielipidettä.

//Tuosta äskeisestä unohdin poistaa nuo ylimääräiset jutut, joten sen voi nyt poistaa...

Nimi: Mitjatar

17.11.2017 15:17
Lost - Kayenta || Gewitter - Laumaton

Lost katseli Kayentan reviiriä, josta oli vasta äsken tullut kyseisen lauman reviiri. Lost oli kuitenkin melko varma, ettei reviiriä ollut vahvistettu lainkaan. Reviiriähän ei voinut pitää reviirinään, ellei ole asianmukaisesti merkinnyt ja vahvistanut rajoja. Se piti tehdä tarkasti. Eikä alueen reviiriydestä varmastikaan tiennyt kuin muutama hevonen. Asia pitäisi tehdä selväksi muille alueella liikuskeleville hevosille ensin lyömällä ne jalkojensa juureen ja antamalla sitten kaksi vaihtoehtoa: liity laumaan tai häivy. Myöhemmin, kun laumassa olisi tarpeeksi hevosia, vaihtoehtoja olisi enää yksi: häivy. Reviiri vaikutti kuitenkin Lostista hyvältä. Vettä oli saatavilla ja alue oli melko vihreä. Ruokaa ja juotavaa oli siis saatavilla.<br>
Mutta miten oli laita muissa asioissa? Lostin mielestä reviiriltä paljastuisi todennäköisesti piirteitä, jotka turmelisivat elinmahdollisuudet. Miten olivat muut laumat? Entä petoeläimet? Ihmiset? Vesi voisi olla myrkyllistä, tai vaikka kasvit. Ansoja tai vaikeasti puolustettavia alueita? Vincent tuskin oli ajatellut kaikkia niitä mahdollisuuksia.<br>
Lost katsoi aluetta arvostellen ja nyökkäsi väheksyvästi, kuin olisi kokenut suurenkin pettymyksen. Oikeasti Lost ei kuitenkaan ollut pettynyt, vaan melko tyytyväinen. Eiväthän kaikki niistä uhista varmasti kävisi toteen.<br>
Gewitterin tyytyväisyys sen sijaan näkyi selvästi, sillä mustan orin silmät tuikkivat. Lost loi kylmän silmäyksen Gewitteriin kätkeäkseen todellisen mielipiteensä orin reaktiosta, ennen kuin jatkoi reviirin tarkastelua ilmaisten yhä valheellista pettymystä reviirin suhteen.<br>
Gewitter piti reviiristä. Siellä oli ruokaa ja juotavaa. Ne olivat reviirin elinehdot. Mutta siellä oli myös muita hyviä piirteitä. Gewitter vilkaisi nopeasti Lostia ja hämmästyi tämän pettyneestä ilmeestä.<br>
#Miten Lost voi pettyä tästä reviiristä?# Gewitter ajatteli kummissaan. Ajatuksen kuitenkin keskeytti Lostin kysymys:<br>
&quot;No, missä ne muut hevoset ovat&quot;, ori kysyi ääni kuultaen kyllästystä. Gewitter ei tiennyt, että Lost oli säätänyt äänensä tahallaan kyllästyneeseen sävyyn, jottei kukaan voisi sen perusteella päätellä Lostin oikeaa mielipidettä.

Nimi: Glowe

22.10.2017 08:15
Vincent - Kayenta

Gewitter? Vince tutkaili niin nimeä kuin nimen haltijaakin mielessään sekä silmillään. Gewitter ei näyttänyt keksivän juuri mitään sanottavaa, ja sen päivää-toivotuksiin Vincent vain nyökkäsi.
"Jätin reviirille kaksi tammaa, ja yhden vanhan orin pikkuvarsan kanssa. En siis voi sanoa että minullakaan olisi ollut kovin hyvä tuuri väen kanssa. Se tosin ei yllätä, ei täällä paljoa väkeä muutenkaan liiku", johtaja vastasi Lostin sanoihin. Lost jatkoi.
"Vincent-herra?" Vince kummaksui Lostin käyttämää nimitystä ja katsoi tylyn tunttoista tummaturkkia silmiin. Sitten Vince tuhahti huvittuneesti ja virnisti. Vincent-herra ei kuulostanut yhtään hullummalta.
"Lähdetään vain. Pahoittelut Gewitter, et nyt saa kunnon tervetuliaistoivotuksia, muut odottavat. Ja Lost, kun pääsemme sinne, voisit kokeilla hymyä", Vince ei kuulostanut hurjan pahoittelevalta kommentinsa alkuvaiheessa, joskin Lostiin kohdistuvassa kommentissaan Vincen ääni muuttui ilkikuriseksi. Se oli vain leikkimielinen kommentti, liekkö Lost siitä suuttuisi.
"Mennään", Vince lisäsi vielä perään ja kääntyi ympäri, takaisin tulosuuntaansa. Kyselemättä jaksoivatko kaksikko juosta, Vince itse lähti taas laukkaan taittamaan aavikkotaivaletta.

Nimi: Mitjatar

22.10.2017 08:03
Lost - Kayenta || Gewitter - Laumaton

Vincentin esittäessä kysymyksensä, Lost nyökkäsi, ennenkuin vastasi.
"Tässä on Gewitter", Lost kertoi kylmällä äänensävyllä.
"Sille suunnalle ei ollut harhautunut ketään muuta", Lost jatkoi värittömästi silmäillen Gewitteriä samalla arvioivasti.
"Päivää", Gewitter sanoi varovasti, koska ei keksinyt muutakaan sanottavaa. Lostin teki mieli huomauttaa jotain terävää, mutta hän kuitenkin piti suunsa kiinni ja tyytyi osoittamaan Gewitterille varoittavan silmäyksen. Gewitter perääntyi muutaman askeleen, mutta alkoi sitten hieman ärtyä.
"Lähdemmekö pian sinne reviirille, Vincent- herra?" Lost kysyi lauman johtajalta äänellä, johon hän harkitusti valutti juuri ja juuri huomattavissa olevan määrän kohteliaisuutta. Gewitter katsoi tilannetta tarkkaavaisesti.

Nimi: Glowe

21.10.2017 22:08
Vincent - Kayenta

Kävellessään Vince kuuli askelia kallioisessa maastossa ja näki pian pölypilven, joka nousi lähestyvien hevosten kavioista. Jonkin ajan kuluttua näkyviin tuli tuttu tummaturkki, Lost.
"Lost", Vince vastasi nyökäten, Lostin lausuessa ruunivoikon nimen.
"Pahoittelut, olen myöhässä. Vein muutaman laumalaisehdokkaan reviirin paremmalle puolelle. Sinunkin pitäisi tutustua reviiriin, Lost", Vince kertoi, ja ruunivoikko pysähtyi sysirautiaan eteen.
"Asiasta toiseen, kuka sinulla on mukanasi?" Vince jatkoi ja kiinnitti vaalea katseensa Gewitteriin, vieraaseen hevoseen. Oliko Lostkin saanut mukaansa laumalaisehdokkaan?

Nimi: Mitjatar

21.10.2017 18:55
Lost - Kayenta || Gewitter - Laumaton

Lost piti ympäristöä tarkasti silmällä kuunnellen pienimpiäkin ääniä. Kauempaa kantautui hirnaisu ja Lost käänsi katseensa salamana siihen suuntaan. Ori tunsi äänen. Se oli Vincent.
"Lost!" kuului huuto vielä perään. Lost ponnahti seisomaan ja lähti astelemaan äänen suuntaan.
"Mihin sinä menet, Lost?" Gewitter kysyi, vaikka oli aika varma, että Lost oli menossa sinne, mistä huuto oli kuulunut. Gewitter nousi ja lähti Lostin perään.
"Vincent-herran luo", Lost vastasi kylmästi ja kiihdytti laukkaan. Gewitter nyökkäsi ja kiihdytti myös. Ori halusi nähdä, kuka oli tämä Vincent, jonka laumaan oli liittymässä, joten Gewitter lähti seuraamaan Lostia.
Heti tultuaan kohtaan, josta Vincentin pystyi näkemään, Lost huomasi tämän. Lost lähti kulkemaan kohti lauman johtajaa Gewitter kannoillaan astuen tahallaan erityisen raivokkaasti yhteen kitukasvuiseen pensaaseen, jossa piileskellyt pienen pieni eläin pinkoi kauhuissaan pakoon. Kun Lost oli jo aivan lähellä, ori lausui tylyllä äänellä:
"Vincent".

Nimi: Glowe

21.10.2017 12:01
Vincent - Kayenta

"Ja kokouksista puheen ollen, minun pitää tavata eräs laumalainen reviirin ulkopuolella", Vince totesi ja pysähtyi. Nokikuvioinen ori kääntyi laumaehdokkaidensa puoleen.
"Jatkakaa matkaa ilman minua. Menkää tästä vähän lounaan suuntaan, ja teidän tulisi päästä isolle ruohoaukealle. Saatte tutkia paikkoja jos haluatte, mutta toivon, että olette palatessani paikalla ja valmiina mahdolliseen kokoukseen. En viivy kauan, luultavasti pari, kolme tuntia", Vincent selosti kirjavalle joukolle. Johtaja katsoi hevosia vielä hetken ajan, ennen kuin lähti hyvästelemättä kiertämään noiden ympäri, takaisin siihen suuntaan mistä joukko oli ylittänyt joen.
--
Vincent oli taas pitkästä aikaa hiestä märkä, kun se kiirehti läpi reviirinsä Rajamaan, sitten pätkän keskimaan tyylisiä punahiekkaisia maisemia, ja lopulta se alkoi päästä kivikkoisemmalle seudulle jossa maa vajoamia oli paljon enemmän, kuin muualla Red Rockin mailla. Vincemt ei olli vajoamien pohjalla, ja osi katseli ympärilleen. Se ei nähnyt muita hevosia. Eikö Lost ollut tullut? Oliko se kyllästynyt odottamaan? Oliko se jossakin vajoamassa? Toisaalta, jos Lost oli yhtä järkevä kuin oli ensitapaamisellaan antanut itsestään kuvan, valkoharjainen laumalainen oli varmasti hakeutunut nyt johonkin suojaan. Vincent ei etsisi. Ori hidasti vauhtiaan käyntiin asti ja veti keuhkonsa täyteen hirnuakseen. Hirnahdus kiiri helposti eteenpäin kivikkoisessa maastossa, kimppoili kalliosta toiseen.
"Lost!!" Vincent huusi vielä perään, kävellessään eteenpäin, valkoharjaista tuttavaansa etsien.

Nimi: Mitjatar

20.10.2017 15:10
Lost - Kayenta || Gewitter - Laumaton

Lost jatkoi eteenpäin rauhallisesti, kun taas Gewitter poukkoili ympäriinsä.
"Olemmeko kohta perillä?" Gewitter uteli.
Kyllä", Lost tuhahti paheksuvasti.
"Se on tuo painauma tuolla kaukaisuudessa", Lost jatkoi tähyten ympärilleen.
"Selvä", Gewitter tokaisi ja lähti laukkaamaan eteenpäin.
Lost jatkoi kävelemistä ja loi äärimmäisen terävän katseen mustaan, pienenevään pisteeseen. Pensas kahahti hiljaa ja Lost käänsi salamannopeasti katseensa siihen ja pysähtyi asettuen yhtä nopeasti tukevaan asentoon jännittäneenä kehonsa valmiina iskuun. Pensas kahahti uudelleen ja Lost loikkasi. Lost oli juuri noussut ilmaan, kun pensaasta tuli osittain ulos jokin pieni eläin. Lost oli puolivälissä hyppyä ja ojentautui laskeutumiseen, kun pieni eläin oli puoliksi ulos pensaasta. Kun Lostin etukaviot iskeytyivät pensaaseen, pienen olennon hännänpää luikahti ulos pensaasta. Lost jäi katsomaan eläimen perään mulkoillen sitä murhaavasti. Ori kääntyi ja laukkasi Gewitterin perään niin lujaa kuin ikinä jaksoi.
Gewitter laukkasi kovaa ja tunsi itsensä vapaaksi. Ori ei kääntynyt katsomaan taakseen, vaan piti katseensa tiukasti edessäpäin. Pian Gewitterin ohi kiisi jotain. Se jokin syöksyi kauas Gewitterin edelle. Ori kiihdytti saadakseen sen jonkin, joka ilmeisesti oli hevonen, kiinni.
Lost oli ohittanut Gewitterin helposti. Ori vilkaisi nopeasti taakseen ja näki Gewitterin pienenevän pisteen nyt takanaan. Lost pöllytti tahallaan hiekkaa laukatessaan.
Gewitter syöksyi sen jonkin jäljessä pöllyävään tomupilveen. Näkyvyys meni nopeasti. Yhtäkkiä Gewitter tunsi kavioiden iskun rinnassaan ja orin vauhti pysähtyi.
Lost oli pysähtynyt ja potkaissut takajaloillaan Gewitteriä. Ori kiepahti ja iski etukavioillaan Gewitteriä, joka näki hevosen tumman hahmon edessään. Gewitter perääntyi ja otti tukevan asennon. Ori lähti eteenpäin ja loikkasi Lostin selkään. Lost kiepahti selälleen jättämättä Gewitterille aikaa perääntyä. Lost kiepahti välittömästi ympäri ja nousi pystyyn. Ori iski kavionsa hengitystään tasaavan Gewitterin molemmin puolin.
"No?" Lost tokaisi värittömällä ja kylmällä äänellä.
"Hah", Gewitter naurahti ja iski takakavionsa Lostin vatsaan. Lost ei ollut varautunut siihen vaan kavahti iskun saatuaan kauemmas. Gewitter ponnisti pystyyn ja orit seisoivat vastakkain hiekan laskeutuessa hiljalleen maahan.
"Jatketaan", Lost lausahti tylysti ja lähti jatkamaan kohti kohtaamispaikkana toimivaa painaumaa, joka oli jo aika lähellä. Gewitter ei sanonut enää mitään, vaan lähti mukisematta Lostin perään. Orit saapuivat nopeasti painaumaan. Molemmat asettuivat loikoilemaan lähimpään varjoisaan paikkaan, vaikka Lost pitikin Gewitteriä samalla tarkasti silmällä.

Nimi: Glowe

17.10.2017 00:38
Vincent - Kayenta || Faruk - Laumaton

"Hmh, kyllä. Jotain sellaista paikkaa jossa kokoukset pidetään. Kyseinen aukea on myös melko turvallinen pedoilta ja siellä on paljon ruokaa. Uskoisin että laumalaoset viettäisivät siellä paljon aikaa. Keskustellaan paikkojen nimistä yhteisesti, jahka reviiri tulee vähän tutummaksi. Lisäksi täytyy miettiä, kuinka suuren reviirin lauma edes tarvitsee. Joen pidän varmasti rajojen sisäpuolella, jotta hevosille on vettä. Aluetta pitää myös vahtia petojen ja tunkeilijoiden varalta. Vuoret ovat turhan haasteellinen, ja epätaktinen alue vartioitavaksi", Vincent vastasi pienikokoiselle, vaaleaharjaiselle tammalle, joka oli jäänyt kulkemaan orin lähelle. (?) Vincent ei katsonut Lydian suuntaan, mutta se oli kääntänyt toisen korvansa tarkkailemaan tammaa. Ruunivoikko oli lähtenyt liikkeelle ja tunkeutui tihenrvän kasvuston läpi. Joen tällä puolella metsä oli lähempänä lehtimetsää, kuin rajamaan havumetsää. Vaikka Vinceä painoi kiire Lostin tapaamisesta, mielessään ori myhäili tyytyväisenä. Laumalle oli jo paljon ehdokkaita. Muutkin, kuin Jasmine pitäisi saada vakuuttuneeksi jäämisen hyödystä. Ja ehkäpä laikukasta tammaakin pitäisi suostutella enemmän. Lydia ja Faruk vaikuttivat Vincen mielestä itsenäisiltä tyypeiltä, ne vaatisivat omia suostuttelukeinojaan. Jos Faruk jäisi, niin jäisi myös penikka Silver. Vincent tarvitsisi yhteisaikaa heidän jokaisen kahde keskeisessä seurassa.

Faruk jatkoi joukon hännillä, Silverin vierellä.
"Kaikki eivät välttämättä pidä kysymyksistä. Jotkut voivat suuttua. Tuo tyttö ei varmaan tee mitään, ja minä olen tässä lähellä. Mutta älä kysele vierailta hevosilta ihan mitä tahansa, etenkim jos olet yksin. Kaikki hevoset eivät ole ystävällisiä", Faruk kertoi ja tahtomattaan vilkaisi Vincentiä. Farukista tuntui, ettei haluaisi jättää Silveriä kahden Vincen kanssa. Vaikka Vince kokeneelta ikäisekseem vaikuttikin, Faruk arveli ettei johtajan kärsivällisyys riittäisi varsalle. Ei Faruk pelännyt Silverin turvallisuuden puolesta, mutta ei myöskään halunnut saattaa kumpaakaan, Silveriä tai Vinceä epämukavaan tilanteeseen, jättämällä heidät kahden.
"Mutta voit sinä kysyä vaikka nyt. Odota kumminkim että aikuiset saavat asiansa loppuun", Faruk muistutti, ettei toisten keskustelua saanut keskeyttää.

Nimi: Blanca

16.10.2017 21:49
Lydia - Laumaton || Silver hawk - Laumaton

Tamma oli mielissään kun ei ollut ainoa joka vasta tutustui laumaan. Lydia pani merkille miten Vincent puhui laumalaisistaan, aivan kuin he olisivat esineitä. #Vincent taitaa olla hermostunut kun on epäkohtelias, mutta jos hän jatkuvasti tuollainen taidan lähteä#, Lydia ajatteli.
Äänen poni ei sanonut mitään, sillä tämä keskittyi kuuntelemaan punaruuniikon (Faruk) ja varsan (Silver) keskustelua. Nuorukainen oli varmaankin kysynyt Lydiasta tai niin tamma ainakin päätteli. Keskustelua ei ehkä oltu tarkoitettu pojille joten tämä yritti näyttää siltä että ei olisi kuullut mitään. Vasta kun lauman johtaja alkoi puhua uudestaan, Lydia nosti päänsä selän tasolta ylös. Reviiri kuulosti ponin mielestä kivalta, vaikka tämä viihtyi paremmin vuoristossa.
"Kyllä, tai siis riippuu suunnasta. Tarkoititko keskuksella leiriä?", Lydia kysyi.
Silver hämmästyi kuullessaan että kaikki eivät olleetkaan kovin korkeita. Hetken ajan varsa ajatteli kuulemaansa.
"Okei, miksi en voi kysyä heti?", varsa tiedusteli.
Sitten seurue lähti liikkeelle tällä kertaa yhden jäsenen verran riikkaampana.
// Mitjatar on joutunut aika kauan odottamaan joten laitetaanko nää pian sinne tapaamis paikkaan

Nimi: Glowe

16.10.2017 11:53
Vincent - Kayenta || Faruk - Laumaton

"Tämä pieni joukko, plus yksi vakituinen laumalainen", Vincent vastasi pienikokoiselle tammalle.
"Ei sinun tarvitse luvata mitään, jokainen näistäkin on vasta tutustumassa laumaan", Vincent lisäsi vielä, nyökäten päällään kohti joukkoa takanaan.
#Tai ainakin suurinosa#, Vince korjasi ajatuksissaan ja ruunivoikon orin katse kävi Jasminessa. Tamma oli tehnyt melko selväksi miettineensä jo tarpeeksi lauma-asiaa.
Faruk oli hetkeksi nostanut päänsä ylös, katsoakseen tulijaa. Silverin kysymykset saivat orin kuitenkin laskemaan päänsä uudelleen lähemmäs maata, orin oman lavan alapuolelle.
"Jotkut vain ovat pienempiä, vaikka olisivatkin aikuisia. Tosi pieniä, aikuisia hevosia sanotaan usein poneiksi. Kaikki eivät hyväksy sitä nimitystä, jotkut käyttävät sitä halventavana nimityksenä. Tuo tyttö saattaa olla poni, en ole varma. Voit ehkä myöhemmin kysyä häneltä, onko hän poni, kunhan ensin vähän selviää millainen hevonen hän on", Faruk puhui vähän tavallista hilhausemmalla äänellä, mutta oli aivan mahdollista että Lydia-niminen tulokas kuuli Farukin sanat. Faruk selitti Silverille Lydian kokoa, ja epäsuorasti myös kielsi menemästä vieraiden luokse. Sitten Faruk kuunteli Vincen sanoja ja luimi korviaan. "Näistä"? Vincentin käyttämä sana mahdollisista uusista laumalaisistaan särähti ikävästi Farukin korvaan.

"Tuon joen toisella puolella oleva metsä on Rajamaa, mihin metsä loppuu, siihen loppuu myös tämä reviiri. Toisella puolella, lännessä rajana toimivat vuoret. Olemme matkalla reviirin sisämaahan, eräälle aukealle jota ajattelin niinsanotuksi keskukseksi. Sinne ei ole enää pitkä matka", Vincent kertoi vielä. Sitten se nakkasi nokikuvioista päätään.
"Jatketaan matkaa", ori komensi ja löhti astelemaan eteenpäin.
"Tulitko sinä vuorten yli?" Vince kysyi Lydialta, kävellessään tamman ohitse.

Nimi: Blanca

11.10.2017 16:38
Lydia - Laumaton || Silver hawk - Laumaton

Ori joka oli ilmeisesti johtaja muuttui dominoivasta kiltiksi, nopea muutos hämmästytti Lydiaa. Pomon alkaessa puhua selvisi tammalle tämän sekalaisen seurueen tarkoitus. #Ahaa he aikovat koota lauman. Siksi he kulkevat jonossa. Perää piti vanhemman näköinen ori. Voisinhan minä ainakin mukaan tulla#, poni ajatteli kasvoillaan harkitsevainen ilme.
"Ilman muuta liityn seuraanne mutta en lupaa vielä mitään. Kuinka monta teitä on?", Lydia kysyi Vincentiltä.

Silver oli Farukin kehotuksen kuullessaan ottanut pari askelta lähemmäs huoltajaansa. Tulisiko peto? Kun pedon sijasta esiin tuli kummallisen pieni hevonen, Silverin keho rentoutui. Varsa kuunteli Vincentin rupattelua. Orin lopettaessa, käänsi nuorukainen katseensa huoltajaansa.
"Miksi hän on niin pieni? Tuleeko hän meidän mukaan? Entäs milloin matka jatkuu?" Silver kyseli nyökytellen päätä liinaharjaisen tamman suuntaan.
// Mitä tehdään Fancyn hahmoille?

Nimi: Glowe

08.10.2017 13:12
Faruk - Laumaton || Vincent - Kayenta

"Hahha", vanhemman orin oli pakko naurahtaa ottovarsansa kommentille, kun Silver ihmetteli vettä. Vastarannalle päästyään Faruk ei vaivautunut ravistelemaan turkkiaan. Vesi viilensi mukavasti, vaikka tiheä metsä antoikin mukavaa varjoa auringolta. Näillä main oli silti kuuma. Faruk jatkoi joukon takana(?) Silverin vauhdissa, vilkuillen välillä kutakin joukossa kulkevaa hevosta. Erityisesti aikuista tytärtään, Silveriä ja Vincentiä.
Faruk ei ymmärtänyt miksi lauman johtaja oli muuttunut matkalla niin äreäksi. Lähteellä Vincentistä oli tihkunut kohteliaisuutta kuin mahlaa puusta, mutta nyt ruunivoikko ei näyttänyt hohtavan ympäristöönsä muuta kuin äreyttä. Se oli maininnut jostain tapaamisesta jonkun kanssa, kiirekö sitä painoi? Faruk huomasi, ettei pitänyt siitä, miten selkeästi Vincent antoi ärtymyksensä tulla ilmi. Olisi ollut ihan kohteliaisuutta yrittää hillitä itseään mahdollisten laumaehdokkaisen edessä. Eikö se tapaamisen toinen osapuoli ymmärtäisi jos Vincent saapuisi vähän myöhässä? Faruk ei antanut Vincentin ärtymytksen ja kiireen tarttua itseensä. Punaruunikko suorastaan oli ylirauhallinen ja maltillinen kulkiessaan metsässä. Se luultavasti ärsyttäisi Vincentiä, mutta ainakin Faruk tekisi selväksi, ettei moinen lapsellinen touhu vaikuttaisi vanhukseen.
Vincentin jännittyineisyys pingottui huippuunsa juuri ennen kuin se huitaisi ilmaa mustalla hännällään. Faruk oli aistinut sen, ja pysähtynyt jo ennen kuin Vincent oli mitään murahdellut. Mutta miksi Vincent oli pysähtynyt? Faruk ei huomannut mitään tavallisuudesta poikkeavaa. Vanhus laski päätään alemmas, Silverin tasolle.
"Pysy lähellä", Faruk kuiskasi totisena. Metsissä oli yleensä petoja. Ehkä Vincent epäili, tai oli jopa huomannut jonkin vaaran? No, pian selvisi, ettei siellä mitään vaaraa ollut.

Vincent oli painanut korvansa kiinni niskaan ja laskenut päänsä hyvin alas. Moinen oli dominoiva ele, jota johtvat hevoset tekivät usein. Toisin sanoen, Vincent ei näyttänyt päällepäin ystävälliseltä. Esiin tuli pienikokoinen tamma. Tamma laski päänsä selkälinjaa seuraamaan, Vincent tiesi tuon eleen oikein hyvin. Se edusti rentoutta, uhan vastakohtaa. Vincent rentoutui, sen vihamielinen olemus muuttui päinvastaiseksi, suorastaan lipevän uteliaaksi.
"Päivää", Vince tervehti.
"Kyllä, olet laumani reviirillä, mutta en ota sitä ollenkaan pahasta, neiti hyvä. Minä olen Vincent, takanani olevat hevoset ovat myös laumattomia. He tosin ovat kiinnostuneita liittymään laumaan. Ei sinua kiinnostaisi jäädä tutustumaan reviiriin?" Vincent rupatteli.

Nimi: Blanca

21.08.2017 14:35
Lydia - Laumaton || Silver hawk - Laumaton || Jasmine - Laumaton

Farukin esittäessä kysymyksensä katseli Jasmine metsää.
"En ole. Miten sitä voi olla niin paljon? Eikö se lopu?" Silver vastasi.
Vincentin tiirailessa metsään otti Jasmine pari askelta sinne missä oletti vieraan hevosen olevan. Silver puolestaan katsoi kysyvästi Farukia odottaen lisää toiminta ohjeita. Pitäisikö juosta? Vai piiloutua? Jasmine huitoi hännällään ärsyyntyneesti. Miksi muukalainen ei voinut tulla esiin?
Lydia nosti äkisti päätään ja haisteli ilmaa. Kyllä, oli tamma haistanut oikein. Lähelle oli hevosia. Hiljaa lähti poni kävelemään hajun suuntaan. Pian näköpiiriin ilmaantui neljä aikuista hevosta ja kaksi varsaa. Lydian pää laskeutui takasin selän tasolle. Merkiksi siitä että tamma ei ole vihamielinen. Tultuaan kahden hevosenmitan päähän laikukkaasta tammasta poni pysähtyi.
"Minä olen Lydia. Olen pahoillani jos tämä on teidän reviirinne. Älkää huoliko olen vain ohi kulku matkalla. Keitä te olette?" Tamma kertoi ystävällisellä äänellä.

©2018 »ƦЄƊ ƦƠƇƘ« - suntuubi.com