Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Roolipeli


Pelimerkit
"Puhuminen"
#Ajattelu#
Liikkuminen ja tekeminen ilman merkkejä
//Rooliin kuulumaton asia, pelaajan kommentti

.

:: Lue ilmoituksia ::

Roolipeli  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Meikäläinen

28.10.2018 14:23
Black Tiger - laumaton

"Me ollaan mukana", Night ilmoitti heti, vaikkei kuulostanutkaan erityisen varmalta. Blaki taas luimisti korviaan ja mulkaisi tätä, muttei alkanut väittää vastaan. Kun ne kolme olivat lähdössä, Blaki silmäili kahta porukkaa mittailevasti ja tuli siihen tulokseen, että 3 + 2 = 5 ja että siitä tulisi ihan hyvä porukka, hän ravasikin lennokkaasti niiden kahden ohi ja sen yhden (Vincent) vierelle.
"Sinäkö olet täältä joku pomo?" hän kysyi epäileväisesti. "Voimmeko tulla Nightin kanssa mukaan rajoja merkkaamaan? Nähtäisiin samalla millainen tämä place on?" hän kysyi osoittamatta juuri ollenkaan kunnioitusta tuota johtajaa kohtaan.

Nimi: Mitjatar

10.09.2018 18:41
Lost - Kayenta

Lost kuunteli muiden keskustelua toisella korvallaan, mutta toista ori käytti ympäristön havainnoimiseen. Jos ilmenisi uhka tai jokin muu merkittävä seikka ympäristössä, Lost aikoi olla ensimmäinen joka huomaisi sen. Sehän sitäpaitsi todennäköisesti myös parantaisi tämän asemaa laumassa.

Nimi: Glowe

09.09.2018 17:09
Vincent - Kayenta

Ori nosti kevytaskelisen, mutta ripeän ravin ja kulki puoli hevosenmittaa muita edellä.
"Meitä on jo monen värisiä", Vince vastasi.
"Toistaiseksi pysymme avoimena kaikille uusille liittyjille. Mutta kun joukkomme kasvaa, kukaan hyödytön ei astu rajojemme yli, ei edes vedenlain nojalla. Minä en aio myöskään tyytyä tällaiseen pikkureviiriin", Vince vastasi Jasminelle kun kolmikko lähti poispäin muista, kohti etelää.
"Etelässä rajoitamme alueen metsän rajaa, siitä etelämmäs on turhan kuivaa asua. Seuraamme metsän reunaa pohjoiseen asti kalliolle ja sieltä lännen vuoristoon", Vince kertoi.

Nimi: Blanca

12.07.2018 15:17
Jasmine - Laumaton

Jasmine ylättyi hivenen päästessään mukaan partioon. Olisi tulevaisuuden kannalta hyvä nähdä tarkat rajat, niin ei vahingossa haahuile reviirin ulkopuolelle. Poni ei näyttänyt haluan tulla mukaan ja pinto epäili että hänen isänsä ja varsa eivät tulisi mukaan. Mutta mistä sitä voi tietää?
"Oletteko ajatelleet muovata laumaa jonkin tyyppiseksi? Vaikka erityisen kiltiksi tai agressiiviseksi tai jotain sinne päin. Olen kuullut myös että on ryhmiä joissa saa olla tietyn väriset, esim. rusket", Jasmine kysyi oreilta, sillä ajatteli pohtineen paljon tälläisiä asioita.
Tamma oli utelias ja halusi tietää kaiken mahdollisen uudesta laumastaan.

//En oo varma miksi tota rajojen merkkaus kulkuetta kutsutaan, niin mä nimesin sen partioksi. Ja Jasminen saa hitata sitte kävelemään muitten mukana

Nimi: Mitjatar

01.07.2018 19:28
Lost - Kayenta

Lost ei huomannut muita lähestyviä uhkia, mikä oli hyvä asia. Lisäksi paikalle saapuneet kaksi varsaa eivät varsinaisesti olleet vaaraksi. Ainahan tällainenkin kelvoton joukko kahdelle varsalle pärjäisi.
Kun Vincent kutsui Lostia ja sitä yhtä tammaa mukaansa, Lost vastasi oitis kutsuun ja lähti toisen orin luo ripeästi hölkäten pitäen kuitenkin huolen, ettei näyttänyt minkäänlaisia merkkejä innostuksesta tai muista tuntemuksista. Se olisi haitaksi Lostin ajan myötä kokoamalle sisäiselle muurille.

Nimi: Glowe

28.06.2018 14:12
Vincent - Kayenta

"Kuten Jasmine sanoi, lähteä ei tarvitse. Mutta vain jos teitä kiinnostaa liittyä laumaan. Kaikki nämä hevoset ovat tutustumassa reviiriin", Vincent selitti.
"Meillä oli juuri meneillään kokous. Teidän kannaltanne tärkein tieto lienee se, että reviiri loppuu havumetsän rajaan. Miten on? Haluatteko harkita liittymistä pari päivää, vai saako lauma ajaa ensimmäiset tunkeilijansa pois?" Vincen ääni muuttui hivenen uhkaavaksi loppua kohden. Oria alkoi kyllästyttää kaikkien mielistely ja mukavan esittäminen. Mitä Vince parilla kakaralla tekisi? Ei mitään ennen kuin ne kasvaisivat vahvoiksi, ori ei tuntisi suurta omantunnon kolkutusta jos varsat eivt haluaisikaan jäädä. Mutta mahdollisuus oli annettu. Vincent odottaisi varsojen vastauksen, ja kääntäisi sitten katseensa muihin hevosiin.
"Tänne eksyy kokoajan uusia hevosia. Meidän pitäisi lähteä kiertämään reviirin itäinen raja, ja jättää hajujälkiä, jotta ohikulkijat tietävät tulleensa reviirille, eikä heille tulisi ikäviä yllätyksiä", Vince puhui.
"Jasmine, Lost, te tulette ainakin mukaani. Lopuista halukkaat voivat tulla mukaan, tai jäädä tänne aukiolle josta löydämme teidät myöhemmin", Vince määräsi. Miksi ori käski mukaansa Lostin ja Jasminen? Koska kaksikko tuntui koko hevosjoukosta varmimmilta liittolaisilta, jotka tuntuivat jo päättäneen jäävänsä laumaan.

Nimi: Blanca

31.05.2018 18:29
Jasmine - Laumaton

Tamma huokaisi Vincentin käskiessä rauhoittua. Ei tässä rauhoittua voi kun vieraita seisoo nenän edessä! Eikä yhtään auttanut se että ne supisivat jotain keskenään. Onneksi pian kuului vastaus, joka sai Jasminen hieman rauhoittumaan.
”Ei tarvitse lähteä. Minä olen muuten Jasmine”,pinto kertoi.
”Ja tulkaa tänne niin ei tarvitse huutaa”, se jatkoi.
Tamma heilautti vielä päätän nuorille että ne viimeistään nyt alkaisivat lähestyä. Huutaminen ei ole hyväksi äänelle. Vasta sitten Jasmine vilkasi Johtajaa toivoen, että tämä ei olisi suutahtanut kun pinto oli koko ajan äänessä. Seuraavaksi tamma saattaisi antaa muidenkin puhua.

Nimi: Meikäläinen

29.05.2018 14:50
Black Tiger - laumaton

Blaki siristi silmiään ja vilkaisi tammaa. Hänen sisarensa, hivenen avoimempi ja helpommin tutustuva, luimisti korviaan. Hän oli tervehtinyt hyvin iloisesti, ei siis noiden tarvinnut suuttua, vai?
Veli ehti Nightin viereen, ja vilkaisi hevosjoukkoa epäilväisenä.
"Jaa millähän reviirillä?" tämä kysyi hiljaa, vähän haastaen, mutta ei avoimesti näyttänyt pientä epäkunnioitusta tammaa ja oria kohtaan.
"Äläs Blaki ole epäystävällinen", tamma hänen vieressään sihahti hiljaa, pitäen katseensa muissa. Sitten hän korotti ääntään. "Me olemme Black Night ja Black Tiger, sisarukset. Olemme pahoillamme, emme tienneet olevamme reviirillänne. Voimme poistua, jos haluatte..?"
Black Tigeriä ärsytti siskon asenne, nuoleskeleva ja sellainen, mutta ei hän sanonut mitään ihailemalleen ja kunnioittamalleen hevoselle. Hän vain tuijotti etummaisia kahta hevosta vakavasti, aavistuksen huolissaan.
Ei heillä varmaan hätää ollut, eivätköhän sisarukset pääse karkuun, jos niikseen tulee.
Nuorukainen piti itseään varsin hyvänä taistelijanakin, ja saattoihan se niin ollakin. Eivät he silti pärjäisi tuolle joukolle.

Nimi: Mitjatar

30.04.2018 07:21
Lost - Kayenta

Lostin tyly katse haravoi ympäristöä ja korvat kääntyilivät orin kuunnellessa kaikkea. Lostin lihakset olivat jännittyneinä, valmiina kaikkeen. Vaikka nuo saapuneet hevoset eivät olisikaan uhka, mistä tahansa voisi saapua aivan yllättäen jokin suuri vaara. Pian Lost tyytyi ympäristön täyteen kuunteluun ja muuhun jatkuvaan valppauteen, mutta tuijotti hevosia kylmästi. Lost tulisi lähemmäs, jos Vincent kutsuisi, mutta muuten ori pysyttelisi syrjässä.

Nimi: Glowe

29.04.2018 17:14
Vincent - Kayenta

Ori seisoi Lydian vieressä, kun Jasmine rynni ohitse, ja kohti tulijoita. Vincent käänteli korviaan ja ymmärsi että tulijat olivat hevosia, nuoria hevosia. Hmh, ihan hyvä, nuoret eivät olleet ihan mitään pikkuvarsoja, mutta nuoret saisi aikuisia paremmin mukaan ja tottelemaan.
"Rauhoitu Jasmine", Vince totesi laikukkaalle tammalle ja ravasi sen viereen. Ori siirsi katseensa kahden nuoren suuntaan.
"Mutta niin, mitä te haluatte? Mitä teette Kayentan reviirillä`?" Vince kysyi Jasminea ystävällisemmin, ainakin vähäsen ystävällisemmin.

Nimi: Blanca

16.04.2018 17:01
Lydia - Laumaton

Lydia ei ehtinyt vastata Johtajalle, kun jo kuului iloinen hei-hirnahdus. Poni vilkaisi Vincentiä, mitä mieltä tuo oli? Pitäisikö tehdä jotain? Hevosia näytti olevan vain kaksi. Lydia arvaili mahdollisuuksia päässään ja yritti miettiä millä asialle nuo kaksi olivat, ei ainakaan hyökkäämässä. Se oli helpottava ajatus. Lydia päätti lähteä eturintamasta, koska ajatteli että olisi parempi jos vain pari hevosta hoitaisi puhumisen. Tamma peruutti noin kymmenen metriä ja jäi seuraamaan tilannetta.

Jasmine- Laumaton

Pinto odotteli taustalla tapahtumien etenemistä. Sanoisivat tai tekisivät muut mitä tahansa, Jasmine päätti puuttua peliin. Tamma laukkasi vieraita kohti niin että oli kymmenisen metriä muita laumalaisia edellä ja jäi siihen seisomaan. Tulkoot vaikka päin.
"Mitä te haluatte?" Jasmine huusi uhkaa äänessään, tamma ryhtyisi mielellään taisteluun. Tosin Vincent ei varmaan arvostaisi että mahdollisia liittyjiä runnottaisiin. Sanojensa jälkeen tamma vilkaisi Silveriä varoittavasti, uskaltaisikin tulla tänne. Sitten pinto hiljentyi odottamaan vastausta ja kuopi maata samalla.

Nimi: Meikäläinen

09.04.2018 15:33
Black Tiger - laumaton

Yhtäkkiä Blaki erotti joukon hevosia melko kaukana, mutta liian lähellä.
Hän perääntyi hitaasti pari askelta, ja kiihdytti tahtia peruuttaessaan Nightin luo. Sitten hän käänsi päätään aavistuksen ja katsoi siskoonsa, pitäen toisen silmänsä kaukaisuudessa.
"Siellä on pieni joukko hevosia", hän kuiskasi.
Tuuli puhalsi hänen takaansa, kohti muita hevosia. Se oli juuri kääntynyt, ja tuntemattomat varmasti haistoivat ja kuulivat ihan liian paljon.
"Höh", sisko tuhahti hölmistyneenä ja lähti reippaasti kävelemään. "Mennään tervehtimään", tämä tuttavallinen, ihan liian varomaton hulivili hirnahti ja kiihdytti hitaaseen ravoon.
"Typerys! Odota! Black Night", orii sihahti. "Odota! Odota nyt vähän." Hän kompuroi ainoan perheenjäsenensä luo, ja pysöhtyi.
"Älä ole tyhmä. He voivat olla vihollisia."
Nyt Night pysähtyi ja katsoi häneen tuimana.
Niin helposti tulistuva...
"Älä itse ole raukkis! Ei ne meille mitään voi, me ollaan parempia."
Niin kunniakas ja itsevarma...
"Ala tulla, Tikru!"
Niin omapäinen ja määräilevä... Täydellinen sisko. Tiger huokasi teatraalisesti ja lähti perään.
"Minä olen ori", hän huomautti siskon alkaessa näsäviisastella. "Minä johdan."
"Etkä! Joissain laumoissa vanhin tamma on johtaja."
"Ei pidä paikkaansa", Blaki kiisti varmana ja hidasti vauhtiaan. He olivat viela kaukana, mutta varmasti kaikki vieraat näkisivät ja ehkä kuulisivat heidät selvästi.
"Heii!" Night huudahti iloisesti ja otti pari laukkahyppyä, hidasta tosin. Sekin jätti Blakin pari metriä jälkeen: nopeudestaan kuuluisia arabeja he kumpikin olivat, mutta Night oli vielä aavistuksen nopeampi.
Tulisielu... oikea hornankekäle suuttuessaan. Ja niin nopea, neuvokas ja rohkea...
Tiger kunnioitti ja ihaili sisartaan avoimesti. Hän suorastaan kadehti tämän rohkeutta... ja kaikkea, eikä tietäisi elämää ilman tätä huippua tammaa.

Nimi: Mitjatar

07.04.2018 07:13
Lost - Kayenta

Lost ei unohtanut pysyä tarkkana, tietysti se huomasi kaiken! Ori kuunteli korvat höröllä kaikenlaisia ääniä Vincentin äänen lisäksi. Kokemattomalle se olisi ollut vaikeaa, mutta Lost tiesi mitä teki, olihan se kokenut ja äärimmäisen pätevä hevonen. Miksei Lost sitten ollut kertonut asiasta Vincentille ennen sitä tammaa? Koska... No tietysti koska... Aivan! Koska Lost oli hyvin jalo, hyväntahtoinen ja vaatimaton hevonen ja antoi muillekkin tilaisuuden esitellä taitojaan, vaikka tietysti ori oli itse aina kaikkein paras kaikessa. Juuri niin! Perustelut olivat nyt täydelliset. Lostin kylmä ja tyly katse haravoi ympäristöä etsien aina vain uusia merkkejä vaaroista. Lost ei osoittanut ulkoisesti minkäänlaista kiinnostusta Lydian kuulemiin ääniin. Ori esitti, etteivät moiset asiat olleet sen arvolle kyllin merkittäviä. Pian Lost kuitenkin tuijotteli ärtyneenä äänen suuntaan. Kuka tai ketkä ääliöt siellä nyt olivat häiriköimässä Vincentin tärkeistä asioista kertomista?

Nimi: Glowe

26.03.2018 19:56
Vincent - Kayenta

"Se on mukava kuulla", Vince virnisti ja laski päätään kohti laikukasta tammaa. Jasmine esitti lisäkysymyksen asemista.
"Ainakin Johtaja ja Varajohtaja. Lisäksi ajattelin jotain sotilaan tapaisia, jotka pitävät huolta turvallisuudesta. Nopeajalkaiset voivat toimia niin lauman sisäisinä kuin ulkoisinakin tiedustelijoina ja viestinviejinä. Emot ja varsat omat oma luokkansa, ja lisäksi joukkoon mahtunee hevosia, joilla ei ole erityistehtävää; laumalaisia", Vincent selitti. Lydian sanat kantautuivat ruunivoikon korviin, ja saivat sen kääntämään katseensa nopeasti siihen suuntaan. Ori laskeutui ketterästi alas kiven päältä, ja Vince ravasi Lydian luo.
"Missä?" Vince tivasi korviaan luimien.

Nimi: Meikäläinen

22.03.2018 22:42
Black Tiger - laumaton

Blaki siristi silmiään epäileväisenä ja tuijotti suuntaan, josta haju tuli. Ketkä tuolla olivat? Olivatko he ystävällisiä?
"Nighty, käyn katsomassa", ori kuiskasi hiljaa. Toinen nuorukaisista ei vastannut, mutta hörähti myöntyväisenä.
Blaki lähti ensin hieman sivuun, niin, että näytti kuin hän olisi menossa eri suuntaan, mutta kuitenkin hän lähestyi hitaasti vieraita.
Hän otti muutaman sivuaskeleen. Samassa hän näki hieman liikettä, tunnistamatta sen tekijää, ja nosti päätään.

©2019 »ƦЄƊ ƦƠƇƘ« - suntuubi.com